Josef Říha | | muži

MOL Cup - Hodonín zavítá do Lanžhotu

Cesta na Vysočinu čeká v prvním kole MOL Cupu líšeňské fotbalisty. Po losu českého poháru je jasné, že se utkají s vítězem druhého předkola mezi Ždírcem nad Doubravou a Starou Říší. Naopak Vyškov vyrazí do Zlínského kraje, kde změří síly s lepším ze souboje mezi otrokovickým Baťovem a Uherským Brodem.

Brněnská Zbrojovka se díky postupu do nejvyšší soutěže poprvé v MOL Cupu představí až v druhém kole. Naopak třetiligové Znojmo bude svou pouť českým pohárem začínat už v druhém předkole, kde se představí na hřišti brněnského Startu. Podobně je na tom i Blansko, které změří síly s Bohunicemi. V druhém předkole dojde i k dalším zajímavým jihomoravským soubojům. Břeclav přivítá na svém hřišti Tasovice, Hodonín zavítá do Lanžhotu a Rousínov narazí na Bzenec.
Oficiálním termínem prvního předkola je 23. července, druhé předkolo se bude hrát o týden později. První kolo českého poháru pak organizátoři naplánovali na 17. srpen.

Vítěz našeho utkání s Hodonínem se pak utká v prvním kole s vítězem zápasu Břeclav-Tasovice!

Zdroj: Jakub trčka, https://breclavsky.denik.cz

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.