Boris Didov | | mládež

Mistelbach - Vánoční turnaje U11

Turnaje U11 - 27.12. a 30.12.2018

Turnaje v Mistelbachu - starší přípravka

Na turnaje jsme udělali dva týmy starší přípravky U11 a U10, tak aby hráli všechny děti. Každý hrál v jiný den, všichni naši soupeři byly z Rakouska, hrálo se na mantinely a s míčem s vysokým odskokem. Tedy naprosto odlišný způsob hry, než hrajeme na našich turnajích, ale určitě dobrá zkušenost. Byly to letošní poslední turnaje starší přípravky a takové malé zpestření pro kluky během vánočních svátků. Oba turnaje nám ukázali, že musíme zapracovat hlavně na rychlosti jak při práci s míčem, tak bez něj, důrazů a agresivitě, hladu po vítězství a naučit se chtít vyhrát. Taky zapracovat na sebevědomí a nedívat se kdo proti nám stojí. Naučit se, že každý zápas začíná od nuly.

U11 - 30.12.2018:
5 místo z celkového počtu osmi účastníků, s bilancí 2 výhry a 2 prohry. Kluci si za svoje umístění vyhráli pizzu, a tak jsme si po zápase jeli sednout a trochu zhodnotit zápas s rodiči. Tento turnaj byl pro všechny docela nepříjemný z pohledu fanouška, protože to, co jsme mohli vidět u ostatních soupeřů a jejich rodičů do fotbalu, zvláště mládežnické kategorie nepatří. Nebyla nouze o hrubé fauly a nesportovní chování jak hráčů, tak jejich rodičů. Takové chování jsem u této kategorie ještě nezažil.
Sestava: Uher Lukáš, Bartoš T., Moravec P., Didov O., Petrla Z., Kepák F., Slezák L., Kaňa V., Billa M.


U10 - 27.12.2018:
Poslední místo s bilancí 1 vítězství a 3 prohry. I když jsem skončili poslední, hráli jsme se soupeři vyrovnaný fotbal, rozhodl větší důraz před bránou a zkušenost se hrou na mantinely, čehož soupeři uměli využít. Právě to jedno vítězství jsme uhráli s finalistou celého turnaje.
Sestava: Uher Adam, Šesták P., Šesták J., Surman S., Surman T., Trubač K., Hošpes J.,

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.