Boris Didov | | muži

Na úvod porážka

Lanžhot - ŠK Slovan Bratislava jun.

V prvním přátelském utkání se představili naši borci na hřišti v Kosticích a za soupeře si hned na úvod vybrali velmi silného a dle jména, také zvučného soupeře. Soupeřem byl tedy ŠK Slovan Bratislava juniorka, která postoupila do druhé slovenské nejvyšší ligy.

Utkání bylo zejména v prvním poločase vyrovnané a brankové příležitosti přicházely na obou stranách. Postupem času náš soupeř převzal iniciativu, a tu také proměnil do podoby branek. Domácímu trenéru Valachovičovi chybělo hned několik opor, ale zároveň zkoušel nové hráče. Poprvé se za naše mužstvo představil Vitězslav Bárta, který by měl v průběhu letní přestávky přestoupit z FC Velká Bíteš (obrana). Dále se představili Roman Svitok (záloha), Jakub Lenhard (útok) z FC Baník Prievidza, Vojtěch Straka (záloha) - ČAFC Židenice. Zranění nepustilo do utkání další posilu, a to Timoteje Královiče (útok) z OFK Malženice.

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kde a kdy hrají naše mužstva následující zápasy.

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...