Josef Říha | | muži

Výkon Tasovic ovlivnil rychlý gól hostů. Těsně padli s Lanžhotem

První domácí porážku schytali v neděli fotbalisté Tasovic. V rámci devatenáctého kola divize D prohrávali už v páté minutě a Lanžhotu nakonec podlehli 1:2.

Druhý domácí zápas během sedmi dní čekal poslední dubnovou neděli na fotbalisty divizních Tasovic. Svěřenci trenéra Václava Dvořáka prohráli 1:2 s Lanžhotem.
Sokolové inkasovali první branku už v páté minutě. "Rychlý gól ovlivnil náš výkon po zbytek utkání. První poločas jsme dohráli vyrovnaně, ale neproměnili jsme tutovku Pavla Lapeše. Ve druhé polovině jsme ze dvacetiminutového platonického tlaku nevytěžili více," hodnotil Dvořák.
Spokojenost projevil lodivod hostů Jaroslav Hílek. "V Tasovicích se vždy velmi těžko hraje. Pamatuji si to ještě z doby, když jsem aktivně nastupoval v divizi D. První poločas jsme byli jasně fotbalovější, míč jsme měli na zemi a bylo to vidět. Ve druhé části jsme se jen bránili. Domácí hráli jednoduše, přesto byli nebezpečnější," přemýšlel trenér Lanžhota.
Domácí snížili v nastavení zásluhou Jaroslava Fukala. Dvořák věřil ve vyrovnání až do konečného hvizdu. "Rozhodčí přidal tři minuty asi kvůli tomu, že soupeř dokázal rozdrobit hru, šel si pro fauly, poležel si a na naše nervy to bylo moc. Nechali jsme se tím rozhodit," přiznal stratég Tasovic.
Jeho svěřenci zajíždějí k dalšímu klání v neděli do Humpolce. "Mančafty z Vysočiny jsou namočené a hrají o záchranu. Žádné utkání s mužstvy, jež jsou pod námi, nebude jednoduché," uzavřel Dvořák.


Zdroj: Lubomír Budný, www.znojemsky.denik.cz

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev (DOPLNĚNA POZVÁNKA)

Kde a kdy hrají naše mužstva o následujícím víkendu zápasy?

Výsledky všech našich mužstev

Přehled věech našich víkendových výsledků.

deník.cz: Lanžhot ve Staré Říši nezaváhal. Potřebovali jsme se rozjet, přiznal Hílek

Napravili reputaci. Fotbalisté Lanžhota po dvou porážkách opět naplno bodovali. V sobotním duelu dvaadvacátého kola divize D zvítězili na...