Josef Říha | | klub

Informace k platbám členských příspěvků

Vážení sportovci, rodiče,
tak jako každý rok, tak i letos máme povinnost vybírat od všech členů fotbalového oddílu členské příspěvky. Tyto členské příspěvky tvoří významnou příjmovou položku klubu a tím pomáhají pokrýt část nákladů potřebných na činnost našich mužstev. Zbylé náklady jsou financovány z dotace Města Lanžhot, příjmu za reklamu a sponzoring, z přestupů a hostování hráčů, z dalších dotací apod. Výše hráčských členských příspěvků je vždy stanovena vedením klubu na začátku kalendářního roku.

Z uhrazeného příspěvku se hradí členské příspěvky Fotbalové asociaci České republiky a všichni členové oddílu jsou také členy České unie sportu, čímž vzniká také úrazové pojištění pro všechny účastníky akcí pořádaných subjekty sdruženými v ČUS.

Tabulka plateb jednotlivých týmů:
Minipřípravka        1.200,--Kč
Přípravka
1.800,--Kč
Žáci
1.800,--Kč
Muži B
2.300,--Kč
Muži A
2.500,--Kč

Platbu členských příspěvků je možno uhradit v hotovosti u trenérů (vedoucích) mužstev, nebo bezhotovostně na účet 206149185/0300. Při bezhotovostní platbě uveďte jako variabilní symbol rodné číslo a do zprávy pro příjemce "členské fotbal".

Aktuální články

Program zápasů našich mužstev

Kdy a kde hrají o nadcházejícím víkendu naše mužstva.

deník.cz: Lanžhot nezvládl klíčovou bitvu. Zbrojovce trefil výhru Polák v 91. minutě

Klíčový zápas. Fotbalisté Lanžhota v případě úspěchu mohli dotáhnout vedoucí rezervu Zbrojovky na rozdíl tří bodů, šlágr...

Výsledky všech našich mužstev

Kompletní přehled všech našich výsledků.