Josef Říha | | klub

NEJ VÍKENDU: Na divizní derby si našlo cestu přes tisíc diváků!

Další hrací kolo za námi! Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů v akci. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu České republiky!

DIVOČINA VÍKENDU – 8 ŽLUTÝCH KARET a 4 ČERVENÉ KARTY V JEDNOM ZÁPASE
Opravdový mariáš si užili diváci v zápase OP Klatovy, kde se utkaly Nezamyslice s Duklou Janovice. Sudí Stach vytasil osm žlutých karet, k nimž přidal další čtyři červené!

Další tři zápasy přinesly hrubá a surová chování vůči hlavnímu rozhodčímu, o čemž jsme psali již v úterý.

DEBAKLY VÍKENDU
17:1 TJ Blatec - SK Šumvald

16:0 FK Drnovice B - TJ Sokol Milonice - Uhřice

0:12 TJ Sokol Kunčice pod Ondřejníkem - TJ Milíkov


KANONÝR VÍKENDU – 8 branek
Osmi brankami se blýskl Lukáš Mach z Českých Heřmanic. Ten v zápase s Verměřovicemi rozvlnil síť hned osmkrát a jeho tým vyhrál jednoznačně 15:0. Mach vstřelil ve dvancti zápasech 33 branek a jeho tým se vyhřívá na prvním místě OP Ústí nad Orlicí.

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 1025
1025 - Když na hodový zápas mezi Lanžhotem a Tasovicemi přišlo 650 diváků, tak se to zdálo jako strop. Na derby Lanžhota s Břeclaví však přišlo přes tisíc diváků - to vše v deštivém a chladném říjnovém počasí! Ze zápasu máme reportáž s fotografiemi od Jaroslava Kicla.

OBRAT VÍKENDU
TJ Vrábče - FK Olympia Týn nad Vltavou 5:5 (1:3)
Divoké a emotivní bylo utkání dvou celků z opačných umístění tabulky. Osmé Vrábče bylo proti předposlednímu Týnu mírným favoritem, přesto to však byli hosté, kdo šel do tříbrankového vedení. Domácí pak vrhli všechny síly do útoku, srovnali na 3:3. Poté se hra přelévela ze jedné branky na druhou a nakonec utkání skončilo hokejovým výsledkem 5:5. Ze zápasu přinášíme ohlas z hostujícího tábora.

FK Znojmo B - Fotbal Jevišovice B 5:5 (1:4)
Hosté překvapive vedli v 53. minutě o čtyři branky, ale domácí se vzepjali a díky dvěma slepným brankám v závěru slavili cenný bod. Jevišovické béčko tak zůstává na dně tabulky bez jediné výhry.

Zdroj: fotbalunas.cz

Aktuální články

deník.cz: Tasovičtí fotbalisté vstoupili do jara prohrou s Lanžhotem

Sedmnáctým kolem začínala svou jarní část letošní sezony i fotbalová divize D. Domácí Tasovice, které bojují o záchranu, v něm doma...

Sedmnáctý zápas v sezoně bez porážky. Lanžhot vyhrál v Tasovicích 3:1

Stejným skóre jako na podzim Na Šlajsi skončilo utkání Lanžhotčanů s Tasovicemi. Na přírodní trávě na předměstí Znojma mělo...

Program našich zápasů

Následující víkend se představí ve svém druhém soutěžním zápase A mužstvo na horké půdě Tasovic, ostatní mužstva mají volno a do...